fredag 7. desember 2012

Ostehimmelen

Jeg er så heldig å bo 5 minutter unna lageret til Tidsporten. Noe som igjen betyr at jeg får varene samme dag som de kommer på lager, og det var jeg glad for denne gangen ettersom jeg var helt skrapet for smør. Denne gangen doblet jeg til 5 kilo og håper at det holder. Dessverre har ikke fryseren plass til mer. I går var det rene oste- og smørhimmelen her hjemme da jeg kom hjem med ny upasteurisert ost og smør; brie, camembert, emmentaler og den nye mangoosten. Mangoosten er definitivt vår nye favoritt og lillemor på 2 la sin store elsk på denne og ropte mer, mer, mer :)
Upasteurisert smør med mangoost og brie på hjemmelagde knekkebrød. Lykke! ♡  Oppskrift på disse supergode knekkebrødene finner du her.

12 kommentarer:

 1. NAAAAAAM ! Trenger jeg egentlig si mer? Åh, gleder meg til jeg er på land igjen og kan mumse ost til den store gullmedaljen.
  Kos deg så masse med den herlige osten! :)

  SvarSlett
 2. Oi oi oi, ja det ser ut som ostehimmelen! Jeg har alltid vært en skikkelig oste-jente så hadde jeg ikke vært veganer hadde jeg garantert vært fast oste-kunde hos Tidsporten!!
  Mangoosten høres veldig spennende ut.

  SvarSlett
 3. Nam!! Hvordan smakte emmentaler-osten?? Bestilte ikke den jeg.. Nå skal jeg spise camembert til frokost. O store lykke!! ;)

  SvarSlett
 4. Nam, det så godt ut:) Jeg skal hente mine oster på posthuset om litt ;)

  ps: jeg er veldig fornøyd med kefirkornene du sendte ;)

  SvarSlett
 5. Nam det så da veldig godt ut :)

  SvarSlett
 6. Det såg godt ut. Både ost og knekkebrød. Kanskje dette er noko å prøve seg på ein gong.

  SvarSlett
 7. Mmmmm! Litt misunnelig! Jeg har bare ost fra frysen for tiden. Hva smaker det av emmentaler? Jeg har hittil prøvd gulrotost, seterost og fjellklatreost. Og det er vanskelig å finne noen favoritt. Mangoosten skal hvertfall prøves ut ved neste mulighet. Og - ja jeg er veldig redd for ikke å ha nok smør til neste forsyning. Man blir avhengig:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Emmentaler er helt nydelig! :) Smaker som vellagret ost, mye smak! Mangoosten er kjempegod, kjøpte bare 1/4 denne gangen og nå er vi tom allerede - så neste gang blir det en hel av denne!

   Slett
 8. Åh, for en drøm! Bra knekkebrød falt i smak:-) Jeg får mine oster på lørdag, hohoi jeg gleder meg!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...