onsdag 14. november 2012

Den ultimate rensen - har du ubudne gjester?

Etter at jeg begynte på min reise til bedre helse har jeg oppdaget at kroppens indre harmoni er ekstremt viktig for ikke både kropp, sinn og sjel. Min tidligere forhold til posemat og junk food ga meg ikke akkurat noen fordeler, og første gangen jeg forsøkte meg på min første detox for noen år siden trodde jeg virkelig at jeg skulle stryke med. Jeg følte meg helt elendig i dagesvis, skalv, kaldsvettet og hadde smerter i hele kroppen. Siden den gang har jeg renset kroppen noen ganger, og det føles fantastisk å få renset ut gammelt grums. Heldigvis går det lettere nå, og jeg får ikke lenger like sterke detox symptomer.Den siste måneden har jeg forsøkt meg på den ultimate kroppsrens, og jeg er enda ikke ferdig. Humaworm leverer forskjellige rensekurer og jeg har bestemt meg for å ta "hele pakken". Jeg begynte med Humaworm, kuren som skal rense kroppen for parasitter. Vi tenker på at vi må hjelpe kjæledyrene våre med å kvitte seg med parasitter, men selv er vi også fulle av dem. Parasitter og andre ubudne gjester i kroppen kan føre til ualanse i kroppen og forskjellige kroniske sykdommer, slik som ME, candida og betennelser. Parasitter kan gir derfor blant annet diffuse symtomer som hodepine, svimmelhet, muskelsmerter, kvalme osv. I denne artikkelen fra forskning.no kan du også lese at parasitten toksoplasmose kan føre til økt risiko for selvmord. Parasitten sprer seg til musklene og hjernen og kan ligge inaktiv og slumre på ubestemt tid. Toksoplasmose er som kjent også svært farlig for gravide.

Parasitter kan vi få ved å spise rå mat som sushi, fra kjæledyr, hagearbeid eller ellers overalt. De stortrives i "dårlig" klima, formerer seg og lever herrens glade dager. De stjeler næring fra kroppen og sprer giftige stoffer som igjen kan føre til betennelser. Les mer om dette HER og HER og HER.


Vil du ha disse ekle gjestene boende hos deg?

Humaworm skal tas over 30 dager og inneholder naturlige urter og krydder. Etter å ha lest flere historier på nettet om andre som har tatt kuren og små ormer som kommer ut av nese og øyne og andre ekle ting var jeg litt skeptisk. Etter 4-5 dager begynte jeg å føle meg litt groggy og fikk den typiske trykkende detox hodepinen. Men ellers foregikk kuren uten spesiell dramatikk, men jeg tviler ikke på at kroppen har kvittet seg med mer enn jeg har fått med meg! 

Neste skritt i kuren er tarmrens (som jeg holder på med nå), så anti-viral (anti-virus), lyme's (spesielt etter flåttbitt med tanke på borreliose), lungerens, nyrerens og til slutt leverrens. Tarmrensen varer også i 30 dager, og nå har jeg holdt på med den en ukes tid. Hele kuren tar noen måneder. 

Å rense kroppen er noe alle burde gjøre. God helse er noe man ikke setter pris på før man mister den, og selv om dette er et litt ekkelt tema er det noe alle burde forholde seg til. Klarer du å holde ubudne gjester og avfallstoffer ute vil kroppen din takke deg for det!


21 kommentarer:

 1. Nå trodde jeg først det var denne kuren som gjorde at man fikk ormer som kom krypende ut nese og øyner..He he, siden du var litt skeptisk;)
  Høres ut som en rensekur for de hardbarka!
  ..Blir spennende å høre om du kjenner forskjell etter disse uken:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det ER kuren som fører til krypende ormer! Ekkelt! Så da forstår du hvorfor jeg var skeptisk! ;)

   Slett
 2. Takk for at du deler Benedikte!! Dette med rensing synes jeg er så utrolig spennende! Tror det er veldig viktig å prøve så godt man kan å være ren på innsiden. Dagens samfunn gjør det jo ikke akkurat enkelt :P
  Lykke til videre, jeg gleder meg til å høre mer! :)
  Klem

  SvarSlett
 3. Oi, hørtes... heftig ut ;-) Alt er helt naturlig? Er det trygt og noe poeng å gjøre selv om man ikke har dokumentert borreliose, parasitter osv? Må man følge en spesiell diett mens man går på kuren? Og sist men ikke minst, koster det skjorta? Mange spørsmål her, hehe. Blir spennende å høre om opplevelsen din når du er helt ferdig.

  SvarSlett
  Svar
  1. Kuren er kun basert på urter og krydder, ingen skumle unaturlige stoffer. Alle har parasitter, så humaworm kuren burde alle ta. Jeg har satt sammen min egen "pakke" ut i fra deres anbefalinger, men du kan velge noe annet i stedet for Lymes (borreliose) kuren feks. Og du kan leve normal og behøver ikke gå på noen spesielll diett. Så det gjør jo det hele litt enklere! Det eneste er at du ikke bør bruke probiotika når du holder på med humaworm kuren ettersom kuren dreper alle parasitter og bakterier, inkludert de gode. Så jeg savnet vannkefiren min! Du kan velge å bare ta en kur eller en hel pakke, og prisen var det ikke noe å si på synes jeg. Jeg betalte i underkant av 200 dollar for hele sulamitten, bare humaworm koster 40 dollar. OG så fikser de det sånn at man slipper å betale toll! Send dem en mail i forkant for å avtale :)

   Slett
 4. Spennende, den kuren skal jeg sjekke ut. Har tidligere tatt rundt 4 ganske tøffe og omfattende rensekurer, men er klar for mer! Spesielt er det lever og nyrer som jeg ønsker å fokusere mer på.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, så langt synes jeg den fungerer veldig bra! Litt nerdete, men jeg gleder meg til fortsettelsen :)

   Slett
 5. Så spennende! Vettu, jeg har hatt så lyst til å kaste meg over en skikkelig utrenselseskur i åresvis, men aldri funnet noe jeg virkerlig har turt å kaste meg over. Denne kuren vil jeg skjekke ut! Skal bare få ut bebis av magen og ha en god ammeperiode først! ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Å så spennende med bebis! Ikke lenge igjen nå! :)

   Slett
 6. Hei frøken? ;)
  Vet du om man kan kjøre dette opplegget sammenslått med en juice faste? Eller skal du spise fast føde sammen med dette?
  Eller drikker du bare piller og vann?

  Fristet meget! :D

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei! Du kan sikkert kombinere det med en juice faste. Selv har jeg levd helt normalt og ikke foretatt noen justeringer i kosten. Tror ikke jeg hadde klart det om det bare var piller og vann!! ;) Send en mail til Humaworm og spør dem, de er veldig vennlige og serviceinnstilt! :)

   Slett
  2. PS lykke til med juice fasten! :)

   Slett
 7. Hei. Hvordan betalte du? Sendte du penger eller ringte du inn kredittkortnummer?

  SvarSlett
  Svar
  1. Prøver og prøver, men havner bare i en pay pal-loop. Tips mottas med takk :)

   Slett
 8. Så merkelig, jeg prøvde nå nare for å se, og det fungerte fint her hos meg... Du kan jo evt maile dem og høre om du kan betale på en annen måte (overføre evt).

  SvarSlett
 9. Du sier at de også dreper de gode bakteriene, vil det si at man må bygge opp igjen med probiotika i etterkant da - eller ordner kroppen dette selv?

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg fylte på med probiotika i etterkant, både i form av melkesyregjærede grønnsaker, vannkefir etc og i form av kapsler (kjøpte på iHerb).

   Slett
 10. er det dr huldra clark sin parasitt rens du brukte fra humaworm???? vil du fortelle litt hvordan det var underveis å i etterkant

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei! Det var humaworm sin egen rens. Kuren gikk helt fint, holdt på veldig lenge da ettersom jeg tok rens for hele kroppen. Levde normalt ellers, men holdt meg unna alkohol. Deilig å bli kvitt avfallsstoffer. Anbefales :-)

   Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...