mandag 21. november 2011

Raid på badet

Har jeg tatt meg vann over hodet?

En kjapp gjennomgang på badet gir meg dette:


Her er produkter som definitivt inneholder palmeolje. Disse produktene er jeg usikker på, men jeg tror at de inneholder palmeolje... (de inneholder glycerin som kan være fra palmeolje). (PS! Har funnet ut i ettertid at Jason alvoe vera lotion  og Max Factor foundation inneholder palmeolje)


Jeg fant kun tre produkter på badet som ikke inneholder palmeolje... Pudderet fra Lumene og L'Oreal var til gjengjeld full av parabener

Mesteparten av sminken min hadde jeg dessverre kastet emballasjen på.

Jeg har bestilt produker fra Grønn Såpe, 100% fri for palmeolje. Jeg gleder meg til de kommer i posten!

2 kommentarer:

  1. Jeg har også masse produkter liggende som inneholder masse dritt, som ikke er godt for noe og som helt sikkert er testet på dyr og fulle av palmeolje. Men når jeg først har det i hus, kan jeg like så godt bruke det opp. Også føles det godt å få ryddet opp litt og få overikt over hva jeg har :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Er en stund sidne jeg skrev dette nå, så badet ser nok litt annerledes ut nå. Ut med produkter med ingredienser jeg ikke klarer å uttale og inne med naturlige, dyrevennlige og palmeoljefrie produkter! Men jeg bruker opp det jeg har først før jeg prøver å finne bedre alternativer. Å kaste bare for å kjøpe nytt er i alle fall ikke spesielt miljøvennlig! :)

      Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...