fredag 23. november 2012

Raw sjokolade kjeks

Hvis du er like glad i rå kakedeig som jeg er, kommer du til å elske disse kjeksene! :) Kjempegode, søte, med sunn rå sjokolade, og kidsa elsker dem!


Du trenger:
230 gram rå cashewnøtter
8-10 dadler
3 ss rå mandelsmør
En liten klype himlayasalt
Ca 50-60 gram rå sjokolade


Kjør nøttene til mel i en food prosessor. Ha så i dadler, mandelsmør og salt og kjør til det er blitt en deig. Ha deigen over i en bolle og bland inn sjokoladen for hånd. Pass på at sjokoladen er kald. Kjelve ut deigen til den er ca 1 cm tykk. Bruk pepperkakeformer til å lage kjeks. Sett kjeksene i fryseren. Kjeksene er best kalde, ta dem gjerne ut av fryseren 5 minutter før servering. Når de tiner blir de lett klissete, så de nytes derfor best kalde.


12 kommentarer:

 1. Stilig!! Høres kjempegode ut!!Kunne tenke meg å prøve, men hvor kjøper jeg Himalayasalt, mandelsmør og rå sjokolade??

  Fin helg til deg!!
  Klem Siri

  SvarSlett
  Svar
  1. De ER kjempegode! Du kan kjøpe det på helsekosten eller iHerb (jeg har linket til produktene). Rå sjokolade kan du enten lage selv, eller kjøpe på helsekosten eller her: http://www.therawchocolateshop.com/
   God helg til deg også! :)

   Slett
 2. Å HERREGUD! Kan det se no særlig bedre ut??? fy søren ! :D Først skulle jeg til å si kunne ønske jeg hadde dehydrator (som jeg kanskje får til jul :D), men så så jeg at du ikke har brukt det. Disse skal jeg absolutt lage!!! :D

  SvarSlett
  Svar
  1. De smaker faktisk enda bedre enn de ser ut! :) Og laget uten dehydrator! Blir spennende å se hva som ligger under treet hos deg i år da! :)

   Slett
 3. Ååå, NAM! Disse så nydelige ut da! Hvem kan ikke motstå kakedeig?! Jeg skal lage rå snickers i kveld. Det blir snacks i samme duren. Ah, rawfood altså<3 Ha en fin helg, Benedikte! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Raw sjokolade og kaker er det beste som finnes! ♡

   Slett
 4. Deeeilig! De så nydelige ut:D Mums!

  SvarSlett
 5. ÅHHH<3 Disse ser fantastiske ut!! Skal lages til uken! Vet jeg kommer til å like disse altfor godt! NAM!!
  God helg til deg og dine :)

  SvarSlett
 6. Lagde disse i dag Benedikte! Oh lord, de er helt fantastiske!! Måtte skrive et innlegg om de :D Spiser en sammen med et glass fersk juice nå, og koser meg ihjel ;) NAM!

  SvarSlett
  Svar
  1. Så bra at du likte dem Ragnhild! :D Jeg tror jeg må lage ny lading til helgen, her forsvant de på null komma niks! ;) Til og med min noe skeptiske kjæreste lurte på om når jeg kunne lage flere!

   Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...