onsdag 13. juni 2012

Award

Jeg har fått en award av Ann Kristin, og i følge reglene skal awarden gis videre til mine favorittbloggere. Ann Kristin er en herlig nordlending med sterke meninger og masse humor, og du kan besøke bloggen hennes her. Tusen takk Ann Kristin! :) 


 "Liebster Blog Award är skapad för att lyfta fram bloggar med 200st prenumeranter eller färre.


In order to accept the award, the recipient will:

1. Thank the person who gave you the award.
 2. Link back to that person’s blog.
 3. Copy and paste the award to your blog.
4. Present the award to 3-5 blogs of 200 followers or less that you feel deserve this recognition. 
5. Let those blogs know by leaving them a comment" 


Bloggere jeg synes fortjener en ekstra oppmerksomhet er:
Svanemor som blogger om en økologisk hverdag og veien mot et optimalt kosthold. Jeg er også ny på ferden mot fermentert mat, vannkefirkorn, surdeigsbrød og andre saker jeg visste lite om før, så det er moro å lese om andres erfaringer! Svanemor tar så fine og stemingsfulle bilder, og jeg gleder meg over hvert nye innlegg.
Ragnhild som er skikkelig søtnos og blogger om masse digg vegansk mat og ikke minst: sjokolade! Selv om jeg ikke er veganer ønsker jeg å leve mer grønt, og da er mindre kjøtt en viktig vei å gå. Ragnhild er veldig glad i sjokolade og rå desserter slik som meg, og ingenting er bedre enn å kunne gafle i seg sjokolade og desserter med god samvittighet!
Lillamamma er en blogg jeg nettopp har oppdaget. Lillamamma skriver om sy- og strikkeprosjekter, interiør og sin nye grønnsakshage. Skulle ønske jeg var like flink å strikke, og hun tryller fram de fineste plaggene til sine tre prinsesser! En veldig fin blogg jeg kommer til å fortsette å følge!
Den ulitmate grønne bloggen for meg er Naturlig Livsstil. Anne er opptatt av gjenbruk, å spise bærekraftig mat og gir mange gode tips  til hvordan man kan ta skrittet mot en grønnere og mer miljøvennlig hverdag. Bloggen til Anne er en stor inspirasjonskilde for meg.
Og så min gode venninne Milla da! Milla fikk for litt over et år siden endeligoppfylt sin drøm om å flytte på landet. Hun og mammen flyttet til et gammelt hus - oppussing måtte til og Milla skriver om husets forvandlinger og om hverdagen på landet.
Jeg leser mange fine blogger hver dag, og kunne nevnt mange flere men det er disse fem jeg synes fortjener litt ekstra oppmerksomhet! :)9 kommentarer:

 1. Nå ble jeg glad :D Dette var både utrolig koselig og inspirerende å lese. Bare minutter før jeg leste innlegget tenkte jeg på at jeg har blogget så sjelden i det siste at kanskje at jeg nesten har sluttet, men nå lurer jeg på om jeg skal prøve å blogge litt oftere igjen :) Takk!

  SvarSlett
  Svar
  1. Så hyggelig sagt! Nå ble jeg også glad! :D

   Slett
 2. Og når det kommer fra en av mine favorittbloggere, varmer det ekstra mye!

  SvarSlett
 3. Ååå, så koselig!! Tusen tusen takk, nå ble jeg glad! Og som Anne skriver over, ekstra koselig er det når det kommer fra en av mine favorittblogger! :)
  Jeg må tenke litt over hvem jeg skal nominere, jeg følger jo så mange så det blir vanskelig å velge :)

  SvarSlett
 4. Tusen takk! So kjekt! Var veldig kjekt å oppdage det før eg for på jobb i kveld, løfta litt kvelden.
  Må tenke litt på kven eg skal velge og la det roe seg litt her. Dagane går litt i eit for tida.

  Men riktig god helg:)

  SvarSlett
 5. Tusen takk for award! Så koselig! Går litt treigt med blogging for tiden, men jeg skal komme sterkere tilbake:) Mange eksperimenter på gang her. Fikk du kefirkornene dine tilslutt? Klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja det er moro å eksperimentere på kjøkkenbenken! :) Kefirkornene dukket aldri opp, så måtte får tilsendt nye. Er nettopp ferdig med eksamen så de har "sovet" i kjøleskapet i en uke nå. Tenkte jeg skulle begynne å ekspeimentere med dem over helgen, gleder meg! :)

   Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...