torsdag 23. august 2012

Plastic Planet




Hvor mye plastikk har du hjemme?

5 kommentarer:

  1. Dessverre for mye. Jeg har prøvd å kvitte meg med det meste, men det er vanskelig. Har glassflasker til minien, kjøper helst leker av tre, har med stoffposer på butikken, bruker mest glassbokser til å oppbevare mat i hjemme, men alt man kjøper er jo pakket i det...Klarer du å unngå det? :)

    SvarSlett
  2. Altfor mye, tørr nesten ikke begynne å tenke på det.... :S Er desverre ikke noe flink til å tenke over det i hverdagen.... Det går utrolig mye plast-søppel fra matvare-embalasje har jeg merket de siste årene for vi har begynt å sortere det...

    SvarSlett
  3. Så spennende, denne fikk jeg lyst til å se!!
    Ille hvor mye plast jorda er fylt med! Jeg prøver å kutter der jeg kan ; har alltid med meg handlenett i veska og drikker aldri av plastflaske!

    SvarSlett
  4. Vi har vært veldig flinke å kvitte oss med plastikk, men det ramler ofte inn nytt i gaver til ungene osv:( Synes det er så bra at du tar opp dette med plastikk :D

    SvarSlett
  5. Alt for mye her hjemme også dessverre - mest emballasje. Ellers gjør jeg det samme som dere nevner i kommentarene, og ellers gjør så godt vi kan for å bruke minst mulig.

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...