torsdag 22. mars 2012

Min Figgjo favoritt

Tusen takk for alle bursdagshilsenene jeg fikk på bursdagen min! :) Det varmer et ungpikehjerte ;)

En av mine favorittbloggere Frøken Eplegrøt har en kjempefin utfording : Vis meg din Figgjo. Selv om jeg er GRØNN er jeg jo også glad "nye" ting - så, hurra for gjenbruk! Jeg har litt forskjellig Figgjo her hjemme, Safran, Saga, Folklore og min favoritt Clupea. Clupea er så vakkert med så fine farger, og jeg må si jeg er misunnelig på noen av de vanvittig store samlingene til noen av bidragsyterne. Jeg har en Figgjofavoritt som betyr mye for meg, og det er smørskålen fra Folklore. Den er arvet fra min mormor som døde da mamma var tenåring. Jeg bruker den ofte til hjemmelaget smør eller syltetøy og da tenker jeg på henne. <3


Men mitt bidrag til utfordringen er dette serviset jeg fant til den nette sum av 175 kroner på gjenbruksbutikken på Knarvik utenfor Bergen. En fantastisk butikk med fornuftige priser man virkelig kan drømme seg bort i. Serviset er til 6 personer og er enkelt men har fine og elegante detaljer. 4 kommentarer:

 1. Favorittbutikken min:)
  Farlig farlig..Forrige gang endte jeg opp med full bil, foran og bak! ..Var jo knapt plass til meg selv. Det var et lite øyeblikk der jeg trodde at pinnestolene skulle ta over kjøringen;)

  Nydelig servise! Og til 125 kr? WOW!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja sant. Det er nesten farlig å gå inn der! ;) hehe.

   Slett
 2. Wooow! For et servise helt nydelig design :) kanskje jeg skal ta turen ut til Butikken i knarvik, hørtes litt farlig ut siden jeg ikke har bil. Klør i bruktfingrene om dagen!

  Ha en strålende helg :))

  SvarSlett
 3. Heisann!
  Har også fått tak i servicet med gullkant og mørkt stripete mønster, men er det noen som vet hva servicet heter?

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...