onsdag 1. februar 2012

Alfalfa te tips til te-elskere!

Jeg er en ordentlig te elsker! :) Før var jeg en kaffe elsker og drakk kaffe, noen ganger i bøttevis, hver eneste dag. Spesielt på jobben er det veldig lett å bare fylle på koppen igjen og igjen. Nå har jeg ikke drukket kaffe på flere måneder. Det merkelige er at nå når jeg går i besøk og skal være voksen og drikke kaffe sammen med de andre voksne, synes jeg bare at det smaker vondt og fælt og får deja vu til den gang jeg var ung (eller yngre hehe) og smakte kaffe for første gang...


Nå har jeg dilla på Alfalfa te. Alfalfa er en populær urt for behandling av artrose og er god for immunforsvaret. Alfalfa er kjent for å rense blodet ved å rense ut overflødig kolesterol, samt ha høyt innhold av antioksidanter. Alfalfa inneholder vitamin K og D, har et høyt innhold av klorofyll og mineraler som kaslium, magnesium, fosfor og potassium.
Og så smaker den kjempegodt! :)


Kjempegod te nytes i koppen mor har fått av to søte små gutter :)9 kommentarer:

 1. Takk for tipset. Har aldri drukket alfalfa te, men spist masse spirer ;-D

  SvarSlett
 2. Oi, det var noe jeg ikke visste fantes...spennende:)

  SvarSlett
 3. Spennende! Denne teen har jeg ikke hørt om før! Er en skikkelig te-elsker selv! Liker best plain grønn te, siden den ikke forstyrrer smaken fra sjokoladen jeg gjerne spiser til, hihi! Men det er mange andre gode teer også da :)

  SvarSlett
 4. Hvor får man tak i denne alfaplatafalafa-teen da? Hehe..* Synes jeg hører meg selv, spørrende i butikken:D

  SvarSlett
 5. Takk for tips!
  Og så spennende blogg du har, mange gode tips og opplysninger jeg ikke visste. Har f.eks. alltid vært skeptisk til palmeolje, men visste ikke havlparten av det du skriver om det i innlegget under her. Men nå kan jeg, takk for det!
  Legger meg til som følger, så kanskje jeg kan lære enda mer gjennom bloggen din!

  SvarSlett
 6. Det var et bra tips, er te-elsker jeg også. Men spørs om de har denne teen i Mandal da..Hvor kjøper du den??

  SvarSlett
 7. Alfaplatafalafa er en skikkelig tungetvister ja! ;) hehe

  Vel, det er vel usikkert om man får teen i Mandal! ;) Teen kjøper jeg selvfølgelig på iHerb - www.iherb.com - himmelrike av en nettbutikk. Her har de vel det meste av det meste egentlig. Blandt annet også Pukka te og yogi te for te-elskere. Bare husk å ikke kjøpe for meg enn 28 dollar for å unngå toll. Kommer du over 28 dollar bare deler du bestillingen opp i flere ordrer, de blir ikke slått sammen. Bruk gjerne koden min NIQ785 for 5 dollar i rabatt, så får du din egen kode du kan dele ut til venner og kjente.

  Så hyggelig at du vil følge meg Louise! :) Jeg liker også bloggen din veldig godt, og må innrømme at jeg er en smule misunnelig på dine fine Cathrineholm samlingen din! ;)

  SvarSlett
 8. Liker tanken på en te som rensker opp blodet! denne må jeg få tak i. kanskje den rensker ut litt kaffe også. Jeg drikker altfor mye kaffe. Ha en flott helg :)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...