fredag 3. februar 2012

Tanker om omtanke

Hver uke i klassen til guttene mine blir en av elevene utvalgt til å være ukens elev. De andre barna i klassen skal da skrive noe fint i et brev til den som er utvalgt til å være ukens elev. Denne uken var det en av guttene mine som ble "den utvalgte" og kom veldig fornøyd og glad hjem med en bunke brev. Han har stolt og ivrig vist fram brevene til alle som har kommet på besøk, og har hatt høytlesning av dem ikke bare en gang, men både to og tre ganger! :) Han har lagt alle brevene sirlig i en konvolutt som han har lagt på nattbordet slik at han er sikker på at han vet hvor han har dem. De fine ordene fra klassekameratene har gitt ham en skikkelig selvtillitsboost, og han er sååå glad og fornøyd!

Kanskje vi voksne også burde bli flinkere å gi hverandre komplimenter og å skryte av hverandre? Man blir vel aldri for gammel til å ta i mot skryt.. ;)

Her er et lite utvalg av brevene:Ha en fin helg!

6 kommentarer:

 1. <3 :') En fantastisk idé!
  Ja, her har vi alle noe å lære.
  So here goes :
  Kjære Benedikte.
  Du er omsorgsfull og en god venn. Du er en fantastisk mamma og har et stort hjerte!
  Glad i deg<3
  Klem fra Millamoren :-)

  SvarSlett
 2. ÅÅ dette skal jeg huske til jeg blir ferdigutdannet barneskolelærer!

  Da er du blogglands ukas elev; Jeg synes du har en flott blogg, som lærer meg mye og øker bevisstheten til mange! Supert

  SvarSlett
 3. Åååå så skjønne dere er! :) men det var egentlig ikke for å fiske etter komplimenter jeg skrev dette, kanskje heller mer til ettertanke og for å vise hvor søte de søte små er. Men kanskje jeg har litt å lære av min sønn når det gjelder å ta i mot skryt: ta det til meg og si TAKK! :)

  Ja Tine, dette må du huske når du begynner å jobbe i skolen! :D

  SvarSlett
 4. We are prepared for insults, but compliments leave us baffled.

  Merkelig, men sant. Jeg er elendig på å ta imot komplimenter. Kanskje det er derfor vi er dårlige på å gi dem?

  SvarSlett
 5. Det der likte jeg virkelig !! For en fin ting å gjøre i en klasse! Jeg prøver virkelig å gi komplimenter (istedenfor å bare tenke de), men jeg vil bli flinkere. Å gi komplimenter gjør både den som får det, og meg selv, myyyye gladere:D

  SvarSlett
 6. Kjempefin ide. Det likte jeg virkelig:) skal tipse om det på skolen som min datter går på:)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...