onsdag 29. februar 2012

To fine tips

En av mine favorittbloggere Ragnhild har en kjempefin GIVE AWAY hvor du kan vinne raw sjokoldae fra Booja Booja. Så har du ikke smakt raw sjokolade før, men er veldig nyskjerrig - eller er veldig glad i raw sjokolade både den du kjøper og den du lager selv må du bli med på hennes give away HER. Sjokoladene fra Booja Booja er kjempegode og supersunne og nytes med gooood samvittighet!Hos iHerb kan du nå få 8 dollar på ditt første kjøp. iHerb er rene mekka med supermat, rå mat, økologisk mat, økologisk hud- og hårpleie. Bruk koden NIQ785. Tilbudet gjelder til og med i dag 29. februar.

Ha en fin skuddårsdag! Min dag skal ikke feries med å fri til kjæresten (jeg venter fremdeles i spenning på at han skal komme meg i forkjøpet hehe) men vin og skravling med jentene mine senere i dag! :)

9 kommentarer:

 1. Jeg trodde det var 14 februar man kunne fri til guttene? Sjokolade ja... Mmmmmmm... ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. I følge gammel tradisjon kunne jentene kun fri på skuddårsdagen som kom hvert 4. år. Så da gjaldt det å benytte seg av sjansen! :D Noe å tenke på??

   Slett
 2. Wihii, tusen takk for at du sprer ordet om Give Awayen, nå ble jeg glad :)
  Ha en fin dag videre :)

  SvarSlett
 3. ooo raw sjokolade!? det har jeg ikke smakt før, så den give awayen må prøves, jeg som er håpløst forelsket i Divine sjokolade :)hun eller han kan fri...egentlig ganske så dumt det der synes jeg, fri når du vil og kan! :D selv fridde jeg til min , ved å skrive frieriet på baderomsspeilet med eyeliner!og etter 6 år er vi fremdeles gift ;)
  kos deg så masse masse med venninder og god vin, det er alltid en morosam kombi! :))
  mvh ny følgesvenn :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Wow så tøff du er da! Jeg vet ikke om jeg hadde turd det! :)

   Slett
  2. hehe :) vel, jeg ville gifte meg på en spesiell dato, og skulle det bli akkurat den dagen Måtte jeg fri!
   (noen mannfolk er litt treige....les:min sin ;) )

   Slett
 4. Kjempe fin blogg du linket til der! :)

  SvarSlett
 5. Ooo, her er det bare å bli med :)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...