torsdag 19. januar 2012

Fin torsdag

Denne uken har det bare ramlet inn pakker fra iHerb, så jeg er kjempeglad! :D Nå er skuffer og skap full av masse supermat og andre fine ting, så nå er lagret mitt fullt for en stund.

Min datter på 1 år eeelsker yougurt med acai pulver, så til lunsj delte yoghurten mellom oss. Denne var av soya ettersom jeg prøver å unngå melkeprodukter, selv om det er diskusjoner om hvorvidt soya er bra eller ikke.. Alfalfa te er godt for vonde og stive muskler og ledd, og denne med en dæsj med honning er supergod! :) 
Den søte skålen og tekoppen fikk jeg av min beste venninne, interiørbloggeren Møbelpøbel. Hvis du liker retro, ispedd vakre pasteller, må du ta en titt på bloggen hennes.


Til dessert; litchi! Da jeg bodde i Asia drakk jeg ferskpresset litchijuice hver dag. Nå blir det ikke fullt så ofte.. Kjempegode og fulle av c-vitaminer. Hmmm ga meg en for et lite øyeblikk følelsen av å være i Asia (om det ikke hadde vært for at det snødde ute da!)


Ha en fin torsdag! 

3 kommentarer:

 1. Iherb!<3 Skal ta meg en skikkelig runde å bestille masse godsaker derifra når februar kommer!=)

  Jeg krysser fingrene for at soya ikke er farlig, for jeg synes det smaker så utroolig godt, heeh!=)

  SvarSlett
 2. Yummi!! Dette så godt ut:)
  Regner med du disker opp et herlig måltid om ikke altfor lenge..?

  Håper dagen din er god<3

  SvarSlett
 3. Tror i hvert fall ikke dere vil angre på det, Riga er så skjønt! Tusen takk for den hyggelige kommentaren, slikt gjør meg glad :) Og hjertelig velkommen skal du være :D

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...