søndag 8. januar 2012

Helgens skue

I dag har tåken lagt som en tjukk sky over fjellet hvor vi bor mesteparten av dagen. Men i går ble startet med fantastisk utsikt i byfjorden. Fargerike seil lyste opp en ellers så grå fjord. Jeg blir aldri lei av den vakre utsikten vi har fra huset vårt; Askøy på andre siden av fjorden og over Askøy ser vi Ågotnes på Sotra. Over Ågotnes kan vi se utover i horisoneten. Videre kan vi se utover mot Fedjefjorden og innseilingen av Hurtigruten. Vakkert! :) Jeg ønsker meg et speilreflekskamera slik at jeg kan ta bilder av dette vakre landskapet (et usselt kompaktkamera gjør sliksom ikke samme susen,  og gir ikke rettferdighet til hvor vakkert det er...)

Skue fra frokostbordet
Jeg har latt meg påvirke av Trine Berge og Sara Chacko og starter dagen med greens; 1 ts med kamut hvetegress pulver, 1 ts med chlorella pulver blandet med 1 dl vann og en liten dæsj eplejuice. 
Kickstart på dagen!

2 kommentarer:

 1. Nydelig utsikt!
  Speilrefleks ja..Har du først prøvd, går du ALDRI tilbake!

  Litt av en farge på kickstarteren..hihi*
  Jeg bestilte chlorella for en uke siden..venter spent på pakken;)

  SvarSlett
 2. Sterk og vakker farge på drikken din. Digger farger fordi det er så mye energi i dem <3 Grønn smoothie med ferske grønnsaker, fett, frukt, spirer og lignende drikker jeg. Drakk og spiste supermat før, men tror mere på levende og fersk mat. Kan drikke litt spiruliina da, men det er stort sett det hele. Har hyllene fulle av supermat, men de står mere til pynt enn til nytte nå om dagen ;-p Ha en fin fin søndagskveld :-)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...