søndag 15. januar 2012

Pakker i posten :)

Det er alltid litt minijulaften når de små pakkene fra iHerb ankommer :) I helgen fikk jeg intet mindre enn 4 :)





Jeg er blitt velig glad i raw food, og fylte skapene mine opp med forskjellige rawfood barer.  Raw revolution med sjokolade og kokosnøtt er blitt en av mine favoritter. Namnam! Jeg har dem i vesken når jeg er på farten, så har jeg alltid et godt og sunt måltid når jeg trenger noe kjapt. Til frokost bruker jeg ofte Buckweat Granola med ris- eller nøttemelk. Til matlaging har jeg skaffet meg linfrø og raw agave. For energi bruker jeg Pure Planet Ginseng PlussPure Planet Hawaiian Spirullina, Pure Planet Green Kamut  og Chlorella. Pulveret kan blandes i smooties eller vann/juice, og gir energi og er bra for immunforsvar og kan fremme kroppens naturlige detox. Jeg valgte akkurat disse fordi de kom i glassbeholdere.
Noen nye urter; boswellia og devil's claw/djevelklo. Begge disse urtene skal ha betennelsesdempende virking og være bra for leddene. For å få fart på blodsikrulasjonen bruker jeg cayenne pepper.



Jeg bruker rengjøringsproduktene til Ecover. Disse produktene er biologisk nedbrytbare og inneholder ikke farlige, kjemiske tilsetninger. Til håret bruker jeg Aubrey organics. Aubrey organics bruker ikke palmeolje i sine shampo og balsamer. Jeg skal prøve en ny hudkrem fra Avalon Organics som visstnok skal bekjempe rynker (det er jo lov å håpe!)
Voksne og barn har fått tannkrem fra Weleda. Jeg er veldig glad i Weleda sine produkter, og liker også veldig godt at de fleste produktene deres kommer ikke kommer i plastbeholdere, men beholdere av glass eller alumiuim.
EcoTools lager miljøvennlig sminkeutstyr, og jeg har skaffet meg to puddersvamper laget av bambus. De kan til og med vaskes slik at de kan brukes igjen og igjen! :)

7 kommentarer:

 1. Masse spennede du har bestilt deg :-) Elsker iHerb <3

  SvarSlett
 2. Her var det mange kjente og kjære produkter. iHerb er det mest fantastiske som finnes :-)

  SvarSlett
 3. Det håper jeg også, frøken Bittersøt!
  <3

  SvarSlett
 4. Hvis jeg hadde slippet inn på lageret til iHerb er det ikke sikkert jeg hadde kommet ut igjen! ;)

  SvarSlett
 5. Oioioi! Heldiggrisen! Jeg fikk pakke derfra på mandag med sjampo, balsam og hårkur :D Tror jeg må prøve noen av de barene du linket til neste gang.

  SvarSlett
 6. Jeg tok også litt av på Aubrey produkter - 10% frem til 25. jan. Masse fine ting på vei i posten! Gleder meg! :D

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...