mandag 6. februar 2012

Raw frokost - Fruktgrøt med seleri

Raw food behøver ikke å være vanskelig, og i dag hadde både jeg og lille Snuppelupp en kickstart på uken med denne supersunne fruktgrøten. Det kan kanskje virke merkelig å spise seleri til frokost, men det ble virkelig supergodt. Ingrediensene her er ingredienser alle får tak i på butikken og krever ikke "merkelige" ingredienser fra det store iHerb-land, men bruk helst økologisk frukt om du får tak i det.

Du trenger:
1 selleristik, eller 2 om du liker smaken av selleri
1 stor eller 2 små kiwi
1 eple
1 pære
1 ts kanel
1 ts linfrød

Del opp seleri, eple og pære i små biter. Kjør litt og litt sammen i blender. Skrell og ha i kiwi i blenderen. Til slutt tilsetter du kanel og linfrø.
Da kan også bruke en stavmiser om du ikke har en blender.



Hmmmm namnam, den beste frokosten jeg har hatt på lenge! Og den kan selvfølgelig også nytes til lunsj, kvelds eller andre tider på døgnet! :D
Oppskrift fra bøken "Raw food - a complete guide"


4 kommentarer:

  1. jeg har fått skikkelig smaken på selleri i det siste faktisk :))

    SvarSlett
  2. For en søt liten barnemunn ^^

    SvarSlett
  3. For en deilig frokost! Og kjempefin måte å få i seg mer frukt og grønt- det ble jo neste 5 (om dagen) allerede til frokost! :D

    SvarSlett
  4. Så flott med inspirasjon til frokost. Jeg er flink å bruke rawfood til lunch, men sliter litt med å finne alternativer som barna også kan få til frokost, de er nemlig ikke glad i salat, og vi er litt lei smoothie for tiden.. Denne skal i midlertid prøves!

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...